Elegantie, veiligheid en gemak. Ontmoet de COVANA EVOLUTION.

Met een draai van de sleutel geniet u binnen een paar seconde het hele jaar door zorgeloos van uw Jacuzzi - Whirlpool met de COVANA EVOLUTION automatische cover oplossingen.

De Covana Evolution automatische Jacuzzi afdekkingen zorgen voor een minimale inspanning en een maximaal comfort. Eveneens bieden de Covana automatische jacuzzi afdekkingen bescherming tegen invloeden van buitenaf en maakt uw jacuzzi-whirlpool kind veilig.

Automatische-covers.nl, onderdeel van TopSun Zwembaden is al 25 jaar expert op het gebied van COVANA automatische jacuzzi & spa covers. Neem gerust contact met ons op mocht u de gewenste informatie niet kunnen vinden!

COVANA Evolution Shades
COVANA Evolution Kleuren

Een volledig automatische
Jacuzzi - Whirlpool afdekking met maximale privacy.


De COVANA EVOLUTION is verkrijgbaar in vier verschillenden maten waardoor er vrijwel altijd een geschikt model voor uw specifieke afmeting Jacuzzi-Whirlpool verkrijgbaar is.

Geniet van gemoedsrust en privacy met de optionele intrekbare schermen en van een modern gestroomlijnd ontwerp voor een eigentijdse look.

Vraag offerte aan >

Technische specificaties >

COVANA Horizon - kleuren
Mokka kleurig frame

Het mokka kleurig frame kan geleverd worden met witte of latte kleurige panelen.
Welke kiest u? COVANA Horizon kleuren
Leisteen kleurig frame

Wanneer u kiest uit het leisteen kleurige frame, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit witte of platinum kleurige panenelen.
COVANA Evolution geopend
Afmetingen 

 • 8ft x 8ft (243cm x 243cm)
 • 9ft x 8ft (274cm x 243cm)
 • 10ft x 8ft (305cm x 243cm)
 • 11ft x 8ft (335cm x 243cm)

Technische specificaties >

Breidt de COVANA uit met diverse accessoires!

COVANA Evolution
Screen schermen

Mesh materiaal om privacy te bieden maar wel de mogelijkheid te hebben om naar buiten te kijken wanneer u in uw jacuzzi-whirlpool zit. Eveneens een goede afweer tegen insecten. 


COVANA Evolution
Screen schermen met afbeelding

Kies tussen het Murel Zen Screen afbeelding of de Mural eiland screen afbeelding. Het materiaal van deze screens is eveneens van mesh.

COVANA Evolution Shades
Blindering schermen

Wilt u volledige privacy en bescherming tegen invloeden van buitenaf? De COVANA Evolution is ook verkrijgbaar met volledig dichte schades zodat u ongestoord en uit de wind kan genieten van uw Jacuzzi-whirlpool.

COVANA mounting plates
Installeren zonder boren

Wilt u de COVANA Evolution niet permanent verankeren in de grond? Dan bieden de mounting plates uitkomst! Doordat de Jacuzzi - whirlpool op de platen staan, kan de COVANA Evolution geen kant op.

Ook het gehele jaar ongestoord genieten van uw Jacuzzi?
Vul snel het formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte.


Vraag offerte aan!


COVANA Evolution geopend
Heeft u de gewenste informatie over de COVANA EVOLUTION niet op deze pagina kunnen vinden? Neem dan direct contact met ons op.

Contact ons >

Technische specificaties >


Gratis levering in Nederland, uitgezonderd de eilanden.
Leveren en Monteren op de Nederlandse eilanden en in het buitenland, prijs op aanvraag.

 • Zonder enige inspanning genieten.

  De COVANA covers bewegen van boven naar beneden volledig automatisch voor maximaal comfort.

 • Uw Jacuzzi of Spa veilig afgesloten.

  De COVANA oplossingen bieden maximale bescherming tegen ongewenste vervuiling en invloeden van buitenaf. Eveneens veilig voor kinderen!

 • Maak het hele jaar gebruik van uw Jacuzzi of Spa.

  Doordat de COVANA cover bij openen als dak fungeert, zit u altijd beschermd. Het is zelfs mogelijk om optionele screens op te hangen voor maximale privacy.


 • Energie besparing

  Doordat de COVANA covers maximaal afsluiten, ondervindt u geen verspilling van warmte. Dit resulteert in minder energie gebruik aangezien uw Spa/Jacuzzi beter op temperatuur blijft.

 • Voor elke Jacuzzi of Spa een passende oplossing.

  COVANA covers zijn er in een groot aantal afmetingen en modellen. Er zijn zelfs automatische oplossingen voor de grotere spa's.

 • Een duurzame oplossing.

  Waar conventionele handmatige covers een beperkte levensduur hebben, gaan de COVANA covers minimaal zo langs als uw spa mee.


COVANA Evolution Shades