Geniet het hele
jaar door van uw,
Jacuzzi.

Met een draai van de sleutel geniet u binnen een paar seconde het hele jaar door zorgeloos van uw Jacuzzi met de COVANA HORIZON automatische cover oplossingen.

De Covana Horizon automatische Jacuzzi - Whirlpool afdekkingen zorgen voor een minimale inspanning en een maximaal comfort. Eveneens bieden de Covana automatische jacuzzi afdekkingen bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Automatische-covers.nl, onderdeel van TopSun Zwembaden is al 25 jaar expert op het gebied van COVANA automatische jacuzzi & spa covers. Neem gerust contact met ons op mocht u de gewenste informatie niet kunnen vinden!

COVANA HORIZON
COVANA Horizon

Een unieke
Jacuzzi - Whirlpool afdekking


Het is niet voor niets dat onze klanten deze speciale automatische jacuzzi cover zo waarderen. De waardering komt vooral vanwege zijn innovatieve, vooruitstrevende kantelmechanisme, die vele mogelijkheden biedt.

Of u nu naar de sterren aan de avondhemel staart of ontspant terwijl u overdag geniet van een panoramisch uitzicht, met de COVANA HORIZON-serie kunt u optimaal profiteren van uw spa terwijl u wordt beschermd tegen de zonnestralen en slecht weer.

Vraag offerte aan >

Technische specificaties >

COVANA Horizon - kleuren
Mokka kleurig frame

Het mokka kleurig frame kan geleverd worden met witte of latte kleurige panelen.
Welke kiest u? 
COVANA Horizon kleuren
Leisteen kleurig frame

Wanneer u kiest uit het leisteen kleurige frame, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit witte of platinum kleurige panenelen.

COVANA Horizon
One size fits all

De COVANA HORIZON kan geplaatst worden over alle jacuzzi met een maatvoering vanaf 246cm tot 242cm.

Technische specificaties >

Ook het gehele jaar ongestoord genieten van uw Jacuzzi?
Vul snel het formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte.


LET OP! NIET MEER VERKRIJGBAAR


COVANA Horizon
Heeft u de gewenste informatie over de COVANA HORIZON niet op deze pagina kunnen vinden? Neem dan direct contact met ons op.

Contact ons >

Technische specificaties >


 • Zonder enige inspanning genieten.

  De COVANA covers bewegen van boven naar beneden volledig automatisch voor maximaal comfort.

 • Uw Jacuzzi - Whirlpool of Spa veilig afgesloten.

  De COVANA oplossingen bieden maximale bescherming tegen ongewenste vervuiling en invloeden van buitenaf. Eveneens veilig voor kinderen!

 • Maak het hele jaar gebruik van uw Jacuzzi - Whirlpool of Spa.

  Doordat de COVANA cover bij openen als dak fungeert, zit u altijd beschermd. Het is zelfs mogelijk om optionele screens op te hangen voor maximale privacy.


 • Energie besparing

  Doordat de COVANA covers maximaal afsluiten, ondervindt u geen verspilling van warmte. Dit resulteert in minder energie gebruik aangezien uw Spa/Jacuzzi beter op temperatuur blijft.

 • Voor elke Jacuzzi of Spa een passende oplossing.

  COVANA covers zijn er in een groot aantal afmetingen en modellen. Er zijn zelfs automatische oplossingen voor de grotere spa's.

 • Een duurzame oplossing.

  Waar conventionele handmatige covers een beperkte levensduur hebben, gaan de COVANA covers minimaal zo langs als uw spa mee.


COVANA Horizon - gesloten