Elegantie, veiligheid en gemak. Ontmoet de COVANA OASIS.

Met een draai van de sleutel geniet u binnen een paar seconde het hele jaar door zorgeloos van uw Jacuzzi - Whirlpool met de COVANA Oasis automatische cover oplossingen.

De Covana Oasis automatische Jacuzzi afdekkingen zorgen voor een minimale inspanning en een maximaal comfort. Eveneens bieden de Covana automatische jacuzzi afdekkingen bescherming tegen invloeden van buitenaf.

De Covana is met een sleutel te bedienen, hierdoor kan de spa veilig worden afgesloten en is het niet mogelijk dat bijvoorbeeld uw kinderen zonder uw medeweten de spa gebruiken.

Automatische-covers.nl, onderdeel van TopSun Zwembaden is al 25 jaar expert op het gebied van COVANA automatische jacuzzi & spa covers. Neem gerust contact met ons op mocht u de gewenste informatie niet kunnen vinden!

COVANA Oasis
COVANA Oasis gesloten

COVANA OASIS: een duurzame, energiezuinige en veilige spa overkapping.


De Covana Oasis is gemaakt van duurzame materialen en is bovendien maakt uw Jacuzzi-whirlpool energie zuiniger. De cover zelf is volledig geïsoleerd zodat geen warmte verloren gaat en het liftsysteem verbruikt een minimum aan energie. Bovendien past de Covana Oasis op de meeste spa's en sluit naadloos aan.

Door zijn piramidevorm is de COVANA OASIS bijna vrij van onderhoud. De Covana cover is gemaakt van onverwoestbaar kunststof en aluminium en is standaard uitgerust met LED verlichting voor een perfecte atmosfeer.

Vraag offerte aan >

Technische specificaties >

COVANA Oasis Mokka
Kies uw kleur: Mokka

De mokka kleur geeft een rustig effect en trekt niet de aandacht.
COVANA Oasis Leisteen
Kies uw kleur: Leisteen

Leistein is een modern ogende kleur die perfect staat bij nieuwbouw woningen.
COVANA Oasis
Standaard LED verlichting

Het LED licht is ontworpen om een prachtige warme ambiance te creeëren in het donker. Stel de kleur van uw hemel in naar wens en ontspan.

COVANA Oasis dak opties
Een dak patroon naar wens

De cover kan naar wens worden uitgerust met het darling patroon of met shingles die lijken op dakpannetjes.

Breidt de COVANA uit met diverse accessoires!

COVANA Oasis shades
Screen schermen

Mesh materiaal om privacy te bieden maar wel de mogelijkheid te hebben om naar buiten te kijken wanneer u in uw jacuzzi-whirlpool zit. Eveneens een goede afweer tegen insecten. 


COVANA Oasis blinds
Blindering schermen

Wilt u volledige privacy en bescherming tegen invloeden van buitenaf? De COVANA Evolution is ook verkrijgbaar met volledig dichte schades zodat u ongestoord en uit de wind kan genieten van uw Jacuzzi-whirlpool.

COVANA Oasis Zen
Screen schermen met Zen afbeelding


Kies tussen het Murel Zen Screen en waan u in een oase van rust. De afbeeldingen zijn direct geprint op het gaas scherm waardoor deze dezelfde kwaliteiten biedt als het reguliere gaas scherm.
COVANA Oasis Island
Screen schermen met Eiland afbeelding

Kies tussen het Island Screen en creëer het effect alsof u zich direct aan een meer bevindt met uitzicht op een eiland. De afbeeldingen zijn direct geprint op het gaas scherm waardoor deze dezelfde kwaliteiten biedt als het reguliere gaas scherm.

Ook het gehele jaar ongestoord genieten van uw Jacuzzi?
Vul snel het formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte.


Vraag offerte aan!


COVANA Oasis

Heeft u de gewenste informatie over de COVANA OASIS niet op deze pagina kunnen vinden? Neem dan direct contact met ons op.


Contact ons >

Technische specificaties >


Gratis levering in Nederland, uitgezonderd de eilanden.
Leveren en Monteren op de Nederlandse eilanden en in het buitenland, prijs op aanvraag.

 • Zonder enige inspanning genieten.

  De COVANA covers bewegen van boven naar beneden volledig automatisch voor maximaal comfort.

 • Uw Jacuzzi of Spa veilig afgesloten.

  De COVANA oplossingen bieden maximale bescherming tegen ongewenste vervuiling en invloeden van buitenaf. Eveneens veilig voor kinderen!

 • Maak het hele jaar gebruik van uw Jacuzzi of Spa.

  Doordat de COVANA cover bij openen als dak fungeert, zit u altijd beschermd. Het is zelfs mogelijk om optionele screens op te hangen voor maximale privacy.


 • Energie besparing

  Doordat de COVANA covers maximaal afsluiten, ondervindt u geen verspilling van warmte. Dit resulteert in minder energie gebruik aangezien uw Spa/Jacuzzi beter op temperatuur blijft.

 • Voor elke Jacuzzi of Spa een passende oplossing.

  COVANA covers zijn er in een groot aantal afmetingen en modellen. Er zijn zelfs automatische oplossingen voor de grotere spa's.

 • Een duurzame oplossing.

  Waar conventionele handmatige covers een beperkte levensduur hebben, gaan de COVANA covers minimaal zo langs als uw spa mee.


COVANA Oasis